Αγνάντιο

Το ταβερνάκι πάνω από τα Σύβοτα! Με την καταπληκτική θέα... από κει βλέπεις τον κλειστό κόλπο ..και απέναντι τα νησάκια.

Πάντα σταματούσαν όλοι σ αυτό το σημείο. Κάθε φορά που πηγαίναμε στην άλλη γιαγιά στο Μαραντοχώρι, πάντα υπήρχε κάποιο σταματημένο αυτοκίνητο εκεί, πάντα κάποιοι θαύμαζαν τη θέα. 

Τα τελευταία χρόνια, έχει χτιστεί σ΄αυτό το σημείο ένα πολύ συμπαθητικό ταβερνάκι! Μπορεί να σου προσφέρει έναν απλό καφέ ή νοστομομαγειρεμένο φαγητό! Έχει μια όμορφη βεράντα και μια άνετη αυλή γεμάτη μουριές. Η δροσιά είναι σίγουρη, οι ιδιοκτήτες ευγενέστατοι, το φαγητό εγγύηση!






Ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες ανακάλυψα κάποιες από το τελευταίο Πάσχα που έκανα στη Λευκάδα και έχουμε φωτογραφηθεί  στο συγκεκριμένο σημείο! Έχουν αλλάξει πολλά από τότε...Προς το καλύτερο; Δεν ξέρω, πάντως είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο νησί, και το συστήνω ανεπιφύλακτα.





Χρυσούλα Σκλαβενίτη

Νηπιαγωγός με καταγωγή από τη Λευκάδα. Εδώ μέσα κάνω πράξη τα ελάττωμα μου: να φωτογραφίζω, να ερευνώ και να γράφω για το νησί μου, σ΄ ένα μείγμα ρομαντισμού και αυστηρού ρεαλισμού... γιατί πάντοτε ακροβατούσα ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.

2 σχόλια:

  1. Έχεις δει το φεγγάρι του Αυγούστου από τη βεράντα αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει τύχει...αλλά για να το λες.....μάλλον θα πρέεπι να το κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή